Skip to main content

wonderland office

ICT ONLINE PartnerID 3138827
Startpagina  Office 365  Exchange Online  Starters  Contact opnemen  Siteoverzicht  Aanmelding lid   
WO365 expert in Office 365 installatie en implementatie

Microsoft Office 365 is een mooi en functioneel online systeem voor email en samenwerken. WO is een door Microsoft erkend partner voor installaties van Office 365 (partner ID 3138827).  Wij adviseren u over de mogelijkheden en zorgen ervoor dat u snel aan de slag kunt.
Wij verzorgen installaties door heel België en Nederland, maar ook op afstand via het web. Wij werken regelmatig vanuit Brussel, Namur, Antwerpen, Gent, Ieper, Middelburg, Breda, Eindhoven, Rotterdam.


klik voor meer algemene informatie over Office 365.
Office 365 advies & planning

Wij kunnen u adviseren over het inzetten van de Office 365, Exchange Online of Sharepoint Online binnen uw organisatie en een planning opstellen voor implementatie en migratie.

Office 365 basisinstallatie

De basisinstallatie bestaat uit het configureren van de online diensten. De diensten zijn daarna volledig klaar voor gebruik via de browser. Migratie van bestaande email en configuratie van het werkstation zijn hier niet bij inbegrepen. Typische onderdelen van een Office 365 basisinstallatie:
  • Administratief account en diensten aanmaken
  • Basisconfiguratie diensten
  • Opmaak en layout
  • Beleid en beveiliging
  • Aanmaken gebruikers en groepen
  • Additionele diensten instellingen
  • Testen
Office 365 datamigratie & integratie

Wij kunnen bestaande email en documenten voor u migreren naar de nieuwe Office 365 omgeving. Hierbij heeft u ook in het nieuwe systeem inzage in uw oude emails en documenten.
Een van de sterke punten van Office 365 is dat het erg flexibel is en goed kan samenwerken met bestaande systemen. Voor een optimaal gebruiksgemak en minimaal onderhoud, integreren we Office 365 met uw bestaande infrastructuur waar gewenst.

contacteer ons
Wonderland Office bvba
+3216 23 20 20
Interleuvenlaan 62
B-3001 Leuven
info @ wo.be

Aanvullende diensten

Office 365 training

Office 365 is gemakkelijk in het gebruik, wilt u nog een stapje verder gaan dan kunnen onze trainers sessies verzorgen voor uw gebruikers en hoofdgebruikers. Daarmee voorkomt u onnodige tijdverspilling en beperkt u de supportkosten.

Office 365 support & beheer

Indien uw organisatie geen eigen IT personeel heeft kunnen wij het support en beheer van uw Office 365 omgeving verzorgen. Wij bieden flat-fee en essential support voor Office 365, zodat gebruikers en beheerders snel met hun vragen terecht kunnen en problemen verholpen worden.Prijzen


Exchange Online
Basisinstallatie mail

De prijs voor de basisinstallatie is €200 + €25 per gebruiker (voor 10 gebruikers dus €450).

Dit houdt in een rudimentaire audit van het huidig computerpark en mogelijk voorstel tot upgrade, de selectie van het juiste abonnement, het aanmaken van de accounts, het aanmaken van de mailboxen, voorzien van de emailadressen, de voorziening van de koppeling aan de domeinnamen, oplossingen bij onvoorziene omstandigheden worden per uur gerekend.

 

Migratie

Automatische mail migratie vanaf een bestaande Exchange Server : €70 per mailbox (het is mogelijk dat er manuele interventie nodig is en dit wordt aangerekend per uur of door ons begeleid, bijvoorbeeld migratie van distributielijsten in Contactfolders).

 

Sharepoint

Basisinstallatie intranet en documenten

Basisinstallatie Sharepoint Online: vanaf €300 voor een basisinrichting met maximaal 3 sites en 10 document bibliotheken.


Migratie

Document migratie: €70 per GB met kortingen voor hogere volumes en 1-op-1 kopieën

Werkstation en lokaal netwerk

Integratie van een workstation in de Office 365 omgeving (Sharepoint, Skydrive Pro, Outlook) : €70 per werkstation

Eenmalige Basisopleiding gebruikersinstructies voor maximum 15 mensen en maximum ½ dag: vanaf €180.

In bedrijfskritische of meer complexe omgevingen adviseren wij een gedetailleerde audit te voorzien en daaraan gekoppeld een migratieplan: de prijs is afhankelijk van de complexiteit van het netwerk, vanaf €150.  Oplossingen bij onvoorziene omstandigheden zijn ten onze laste.


Ook kunnen wij factureren op basis van nacalculatie, wij overleggen graag met u welke taken u zelf kunt/wilt doen.

 

 

Garantiepakket 1 uur per maand

We voorzien de mogelijkheid tot online interventie via mail, telefoon, remote access en dit binnen de 4 werkuren.  De overeenkomst die u daarvoor moet aangaan is de aanschaf van een garantiepakket abonnement van minstens 1 uur per maand.  Het abonnement bedraagt 90 EUR en wij bieden daarvoor toegang tot onze informatie en expertise, en de mogelijkheid tot snelle interventie van 1 uur per maand. Extra uren worden apart aangerekend aan 70 EUR per uur.

 

 

Richtprijzen

deze prijzen zijn richtprijzen, zijn niet bindend en gelden niet als offerte.  Wenst u een exacte prijsopgave, contacteer ons en wij sturen u een geldige offerte.

 

contacteer ons hier.